Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

Három aranyérmet szereztek a batyi íjászok FelsőtárkánybanVytlači
 

ijaszat-felsotarkany.jpg

Április 29-én Felsőtárkány (Egertől 6 kilométerre) gondozott erdejében került megrendezésre a Magyar kupa soron következő versenye. Öt versenyző képviselte a Bástya Íjász Klubot, Lévay Tibor, Kormoš Viktória, Hegedűs László, Nagyferencz Stella és Nagyferencz László, akik közül az első három a dobogó tetejére is felállhatott.

ijaszat1.jpg

Borús esős idő ellenére igazi maratoni verseny várt a versenyzőkre, mivel a szokásosnál jóval több, 50 cél alkotta a pályát. A pálya hossza 6,5 km volt. A pályaépítők kitettek magukért, furfangos pályát építettek, kihasználva a hely adottságait. A rimaszombatiak Magyarország legjobb versenyzőivel mérhették össze tudásukat. „Nagyszerű felkészülésnek számított e verseny a május 13-án megrendezendő rimaszombati verseny előtt, s elvegyülve a magyar mezőny krémje között, próbáltunk minél többet tanulni tőlük. Reméljük, elég szemfülesek voltunk” – mondta el érdeklődésünkre Lévay Tibor, a klub elnöke.    

ijaszat2.jpg

ijaszat3.jpg                                                                                                                    

De a tapasztalatszerzés mellett három aranyérmet is elhoztak a Bástya Íjász Klub versenyzői, ugyanis Lévay Tibor a HU veterán kategóriában bizonyult legjobbnak, Kormoš Viktória Hu kadét kategóriában, míg Nagyferencz Stella HU mini kategóriában nem talált legyőzőre. Nagyferencz László és Hegedűs László  a népes HU szenior kategória középmezőnyében helyezkedtek el.  

 


 
 

ma 2018.06.22 van

ma Paulína névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal