Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

Szombaton a múzeumban és a galériában is éjszakáznak Vytlači
 

PLAGAT_HU.jpg

Mind a Gömör-Kishonti Múzeum, mind a Városi Galéria megnyitja kapuit május 20-án, szombaton a Múzeumok és Galériák Éjszakáján, s 18.00 órától éjfélig különleges programokkal várják az érdeklődőket.

pozvanka krasavice zahalane v dyme.jpg

Nemcsak a múzeum állandó és időleges tárlatait lehet megtekinteni, hanem a Magán Konzervatórium diákjainak felvezetésében a 135 éves múzeum történetét is megelevenítik, s természetesen nem maradhat el a konzervatórium diákjainak koncertje sem. Az idén is számos kézműves várja majd a látogatókat (szappant, gyöngyöt, gyerekjátékokat és más különlegességeket is készíthetnek az érdeklődők), az udvaron háziállatok sorakoznak majd simogatásra várva, s az idén is új kiállítással kedveskednek, hisz Füstbe merült költemények címmel a múzeum pipagyűjteményéből nyitnak tárlatot, amely július 30-ig lesz megtekinthető.

Ne feledjék, minden 100. látogató ajándékban részesül.

nocmuzei.png

Nyitva tart a Városi Galéria is, ahol nemcsak Michal Machciník kiállításával ismerkedhetnek meg alaposabban, hanem a Divosud is várja a látogatókat Gogol Háztűznéző című komédiájának részleteivel.

 


 
 

ma 2018.04.26 van

ma Jaroslava névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal