Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

Pályázati felhívás – Az érthető Dél-SzlovákiáértVytlači
 

Rakoczi-ketnyelvu.jpg

Az érthető Dél-Szlovákiáért címmel pályázatot hirdet a Rákóczi Szövetség szlovákiai vállalkozások és civilszervezetek részére, a magyar nyelvhasználat előmozdításáért. A kétnyelvű feliratok kivitelezésére 1000 euró értékben nyújthatnak be pályázatot a Rákóczi Szövetséghez az érdeklődők. A pályázat elektronikus adatlapja a Rákóczi Szövetség honlapján érhető el: http://www.rakocziszovetseg.org/hu/palyazati_adatlap_husk17

A pályázatok beérkezésének határideje: november 15.

1. A pályázat célja
A pályázat célja, hogy anyagi, nyelvi/fordítási támogatás révén elősegítse a szlovákiai magyar nyelvhasználat minél szélesebb körű alkalmazását a vállalkozások és civil szervezetek közreműködésével.

2. A pályázat tárgya
Pályázni lehet kétnyelvű cégtábla, gépjármű és kirakat felirat, szórólap, étlap, címke, termékleírás, kulturális, sport és egyéb területek feliratainak költségeire. A szövegek fordításához tervezéséhez ingyenes szolgáltatást biztosít a Rákóczi Szövetség minden kérelmezőnek.

3. A támogatás formája és a rendelkezésre álló forrás mértéke

a) Rendelkezésre álló keretösszeg 10 millió forint (33 000 €) vissza nem térítendő támogatás formájában.
Jelen pályázati kiírásra minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be, amelyre maximum 1000 EUR támogatás nyújtható.
b) A Rákóczi Szövetség a Pro Civis Polgári Társulással közösen ingyenes nyelvi/fordítási szolgáltatást nyújt a pályázóknak szlovák nyelvről magyar nyelvre és magyar nyelvről szlovák nyelvre.

4. A pályázók köre
Olyan vállalkozások (természetes és jogi személyek) és civil szervezetek, akik szlovákiai bejegyzéssel rendelkeznek.

5. Pályázatok benyújtásának követelményei
A pályázathoz az alábbi dokumentumok kitöltése és benyújtása szükséges:

a) Kitöltött és beküldött pályázati űrlap. A pályázati űrlap elektronikus úton tölthető ki a Rákóczi Szövetség honlapján.
b) A vállalkozás vagy civilszervezet bejegyzését igazoló 6 hónapnál nem régebbi dokumentum másolatának csatolása elektronikus formában.
c) A pályázat részletes költségvetésnek csatolása elektronikus formában.

6. A pályázatban be kell mutatni

a) A pályázati tevékenység, cél rövid leírását, végrehajtását, várható eredményeit
b) A program költségvetését

7. Az elbírálás határideje, pályázók kiértesítése
A Rákóczi Szövetség a pályázatokat november 25-ig bírálja el. A nyertes és az elutasított pályázók ezt követően kerülnek kiértetésre elektronikus úton. A nyertes pályázók listája a Rákóczi Szövetség honlapjára is felkerül.

8. A támogatás folyósítása és felhasználása
A Rákóczi Szövetség a megítélt támogatást a szerződéskötést követő 10 munkanapon belül utalja át a támogatott által megjelölt bankszámlaszámra. A támogatott vállalja, hogy a támogatást 2017. december 31-ig felhasználja, a pályázatban megjelölt tervet megvalósítja és ezt tartalmi és pénzügyi beszámolóval alátámasztja.

9. A támogatás elszámolása és ellenőrzése
A támogatott a támogatás felhasználásáról a támogatási szerződésnek megfelelően és az abban meghatározott határidőig, december 31-ig köteles tartalmi és pénzügyi beszámolót küldeni a Rákóczi Szövetség részére a program megvalósulásáról.

10. Pályázatokkal kapcsolatos információ:
Szenczi Borbála, telefon: 00 36/12013067, e-mail: szenczi.borbala@rakocziszovetseg.org

 


 
 

ma 2018.09.22 van

ma Móric névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal