Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

Két thriller, egy bűnügyi dráma és Varga Anikó az OrbisbanVytlači
 

mozi-okt2.jpg

Két thriller, két bűnügyi történet és egy szlovák mesemusical szerepel az Orbis hétvégi műsorán. A Hóembert hétfőn magyarul is megnézhetik, míg a mesemusical egyik főszerepében Varga Anikót is láthatjuk. És ne feledjék, a BE2CAN projekt keretében 18-án, szerdán 18.00 órától az idei Berlinálén Aranymedvét szerzett A testről és lélekről című Enyedi Ildikó-filmet nézhetik meg Borbély Alexandra és Morcsányi Géza főszereplésével.   

test.jpg

 

hegyekkozott.jpg

Hegyek között

Dr. Ben Payne és Ashley Knox járatát törlik a viharos időjárás miatt, s így egy chartergépre szállnak fel. Azonban a repülő lezuhan a hideg-fagyos hegyvidéken, a férfi és a nő túléli a balesetet, de a neheze még hátravan.

Hany Abu-Assad romantikus thrillerjét Kate Winslet és Idris Elba főszereplésével (eredetileg a férfi főszerepet Michael Fassbender játszotta volna) október 12-én, csütörtökön 18.00 órától és 15-én, vasárnap 20.00 órától láthatják  

 

hoember1.jpg

Hóember

Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba. Egy éles elméjű újonc segítségével Harrynek több évtizedes régi ügyeket kell összekötnie ezzel a brutális új üggyel, ha túl akar járni a felfoghatatlanul gonosz gyilkos eszén a következő hóesés előtt.

mozi-magyar.jpg

A Hóember című Tomas Alfredson krimithriller főszerepét viszont tényleg Michael Fassbender alakítja, a filmet 12-én (csütörtök), 13-án (pénteken) és 16-án (hétfőn) 20.00 órától nézhetik meg (hétfőn a magyar változatot láthatják).

 

Good-Time-Poster.jpg

Jólét

Egy bankrablás balul sikerül. Connie-nak sikerül ugyan elmenekülnie, de testvérét, Nicket letartóztatják. Míg Connie igyekszik összeszedni az óvadékra a pénzt, más dolgot is fontolgat a fejében: bátyja szökésének megszervezését.

A Safdie testvérek filmje Robert Pattinson és Benny Safdie főszereplésével 13-án, pénteken 18.00 órától, míg 14-én, szombaton 20.00 órától lesz az Orbis műsorán.

spievankovo.jpg

Dalföld és Harmónia királynő

Mária Podhradská és Richard Čanaky ötlete alapján, Stanislav Palúch zenéjével készült el a legújabb szlovák mesemusical, mégpedig Diana Novotná rendezésében. A történet egy mesebeli országban, Dalföldön játszódik, ahol a jószívű Harmónia királynő uralkodik, akinek elsődleges feladata, hogy az ének, a jókedv és a remek hangulat egy percre se hagyjon alább. Törekvései ellenére Dalföld lakói mégis sutba dobják a hangszereket, a dal elhalkul, s az országon úrrá lesz a rosszkedv. Harmónia királynő ezért messzi földről hív segítséget, hogy országába visszatérjen a dal és a jókedv.     

Az új szlovák mesemusicalt – amelynek főszerepeiben Mária Podhradskával, Richard Čanakyval, Anna Kachutovával, ifj. Marián Labudával, Ady Hajduval, Ivan Vojtekkel, Štefan Skrúcanýval és Varga Anikóval találkozhatunk –, 14-én és 15-én (szombaton és vasárnap), valamint 21-én és 22-én (szombaton és vasárnap) nézhetjük meg 17.00 órai kezdettel.  


 
 

ma 2018.09.26 van

ma Edita névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal