Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

Remek eredményeket ért el a Bükk Kupán is a Bástya Íjász Klub Vytlači
 

 

ijaszat1.JPG

A Miskolci Hazahúzó I. E. rendezte meg a Bükk Kupa 2017 záró fordulóját. A rimaszombati Bástya Íjász Klub versenyzői három arany-, egy ezüst-, s egy bronzérmet szereztek a rangos megmérettetésen.

A verseny a HDH-IAA szabályzata szerint lett megtartva Miskolc mellett. Reggel a versenyzőket szívélyes fogadtatás, baráti társaság és kellemes időjárás fogadta. A pályán húsz lőállás volt felállítva, mely könnyűnek nézett ki, de nehéz volt, ezért dicséretet érdemel a rendező egyesület.

ijaszat2.jpgijaszat3.jpg

A rimaszombati Bástya Íjász Klub is kivette részvétét a versengésből, mivel a sorozatban ez volt a második kötelező verseny a finálé értékeléséhez. A batyiak  az alábbi eredményeket érték el:  

Nagyferencz  Henrietta  (1. hely – Bükk Kupa 1. hely), Lévay  Tibor (1. hely – Bükk Kupa 1. hely), Nagyferencz  László (2. hely – Bükk Kupa 3. hely), Nagyferencz Sztella (1. hely), Beník Daniel  (3. hely) 

ijaszat4.jpg

A klub köszönetet mond támogatóinknak: rimaszombati Városi Hivatal, VERCAJCH centrum Kft., Zólyom, GOBAKO Kassa, MIVE Nyustya, AGROSOLUM és Majercsík Béla vállalkozó.  


 
 

ma 2018.12.12 van

ma Otília névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal