Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

Felhívás a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozóján való részvételreVytlači
 

kantarcsaba.jpg

A Csemadok Szímői Alapszervezete,a Levédia Kör jelentkezőket vára Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozójára,amelyet december 16-án, szombaton szerveznek meg Szímőn a Jedlik Házban.A találkozó célja, hogy fiatal íróink, alkotóink, művészeink bemutatkozzanak, ismerkedjenek egymással és a közönséggel. A közönség pedig megismerje a felvidéki tehetségeket.

Várjuk olyan fiatal írók, költők jelentkezését, akik szívesen megmutatnák alkotásaikat a közönségnek. Amennyiben valaki késztetést érez magában, vagy van olyan ismerősük, akikről tudják, hogy verseket, novellákat, regényeket, meséket írnakküldjék el művüket, jelentkezzenek a találkozóra. Célunk a fiatalon elhunyt Kantár Csaba emlékének ápolása mellett a fiatal tehetségek felkutatása és felkarolása.

A találkozó fő műsorát a saját írásokból, alkotásokból előadott részletek alkotják, helyet kapnak a zenés, táncos produkciók is. A rendezvényre szeretettel meghívják a pályázó hozzátartozóit, barátait, családtagjait. Jelentkezni a találkozóra november 30-ig lehet.

További információk és jelentkezés a 0915/326 614 a kantar.eva50@gmail.com vagy a neszmeritunde@gmail.come-mail címen.

a szervezők nevében

 Kantár Éva és Neszméri Tünde


 
 

ma 2019.01.20 van

ma Dalibor névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal