Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

Fekete Párduc és a katasztrófaművész az OrbisbanVytlači
 

mozi-februar3.jpg

 

Egy sci-fi és egy komédia várja a mozirajongókat a hétvégén az Orbis moziban.

 

829.jpg

Fekete Párduc

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T'Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám mikor egy nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, T'Challa királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét.

Ryan Coogler akció sci-fijét február 15. és 18. között, vagyis csütörtöktől vasárnapig nézhetik meg 19.30 órai kezdettel.

 

artist.jpg

A katasztrófaművész

A The Disaster Artist Wiseau legnagyobb álmáról és annak beteljesedéséről szól, vagyis a The Room forgatásáról. James Franco rendezte a filmet, és a legendát is ő alakítja, és hihetetlen, hogy mennyire azonosult vele: minden gesztusát, jellegzetes hanghordozását, nyafogó nevetését tökéletesen leutánozta (alakításáért megkapta a Golden Globe díjat is). Természetesen Franco országos cimborája, Seth Rogen is fontos szerepet kapott, ahogy öccse, Dave Franco is. Mellettük annyi ismert arcot felvonultat a film, hogy felsorolni sem egyszerű, többek közt Zac Efron, Sharon Stone, Bryan Cranston, Melanie Griffith, J.J. Abrams, Judd Apatow, Josh Hutcherson, Adam Scott, Lizzy Caplan, Kristen Bell, Allison Bree és természetesen maga Wiseau is.

James Franco filmje 17-én és 18-án, vagyis szombaton és vasárnap látható 17.30 órától.

 


 
 

ma 2018.12.10 van

ma Radúz névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal