Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

XIX. ŐSZIRÓZSA magyarnóta-énekesek országos versenye – felhívás Vytlači
 

oszirozsa-logo.jpg

A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmánya október 13-14-én rendezi meg a XIX. ŐSZIRÓZSA magyarnóta-énekesek országos versenyét. A nótaénekesek versenyébe szeptember 3-ig azok jelentkezését várják, akik betöltötték 16. életévüket, felső korhatár nincs.

 

A versenybe 2 magyar nótával – hallgató, csárdás – lehet jelentkezni írásban név, elérhetőség (pontos lakcím, e-mail, telefonszám) valamint a nóták címének és hangnemének feltüntetésével a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmányánál: Oblastný výbor Csemadoku, 991 28 Vinica, Nekyjská 397/27., e-mail: csemadokntv@gmail.com

Az e-mail tárgyában és a borítékon tüntessék fel, hogy: „ŐSZIRÓZSA” .

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást kérhetnek a Csemadok NTV telefonszámán: 0907 85 62 96. A jeletkezőknek részletes információt küldenek. A jelentkezési lapok letölthetők a Csemadok honlapjáról (www.csemadok.sk; www.intezet.sk; www.csemadok-hu.eu) vagy beszerezhetők a Csemadok területi választmányain. A versenyzők minősítve lesznek (arany, ezüst, bronz). Zenei kíséret: Mezei Zsolt és zenekara – Dunamocs.


 
 

ma 2018.11.17 van

ma Klaudia névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal