Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

Nyílt napot tartott a Nyugdíjasotthon és Szociális Szolgáltatások HázaVytlači
 

IMG_3511.JPG

Nyílt nap szeptember 26-án – igen, ezen a napon valóban nyitva álltak az ajtóink minden ember előtt, akit érdekel az intézményünk, és az itt élő idős emberek élete; mindenki előtt, akik szerettek volna megtudni valami érdekeset otthonunkról, rólunk, hogy mivel telnek az otthon lakóinak napjai, a foglalkozásainkról; arról, hogy tud ide egy idős ember bekerülni, mi minden szükséges hozzá és mi mindent tud itt velünk megélni.

IMG_3189.JPGIMG_3196.JPGIMG_3223.JPG

Ez egy különleges nap volt, amikor dolgozóink segítségével láthatták, hogyan telik egy nap nálunk. Egyúttal, hogy kellemesebbé tegyük e napot, készültünk különböző játékokkal, versenyekkel és egy kis vendégvárással. Az intézményünkben megtekinthették lakóink alkotásait az aktuális őszi témákkal kapcsolatban, de a korábbi foglalkozások végeredményét is.

IMG_3449.JPG

Voltak vendégeink is, mégpedig az Egyházasbásti Idősek Otthona lakói, valamint gyerekek a Ráhói Gyerekotthonból, akik eljöttek, hogy kicsit játszanak lakóinkkal mindenféle társasjátékokat, ráadásul jól megkocsikáztatták őket kerekes székeikben is. Egyúttal felvidították őket, úgy, ahogy azt csak a gyerekek tudják tenni. A vendégek között nemcsak gyerekek voltak, mivel ez egy nyílt nap volt, meglátogattak minket potenciális érdeklődők is, akik ide szeretnének jönni és így megnézhették az egész intézményünket.

Elek Ildikó, az otthon szociális dolgozója,

Gecse Attila felvételeia


 
 

ma 2019.03.21 van

ma Blahoslav névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal