Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Rimaszombat

Megnyerte az alapszakaszt a HKM, a rájátszásban a terebesiek ellenVytlači
 

i_5405834.jpg

Bár egy-két alkalommal megingott a HKM II. ligás jégkorongcsapata (például idehaza kikapott az újonc késmárkiaktól), végül, ha jobb gólarányának köszönhetően is, megnyerte a II. liga alapszakaszát, s a rájátszásban a két győzelemig tartó összecsapáson a tőketerebesi HK 2016 csapatát fogadja.

IMG_20190105_182847.jpg

Az utolsó előtti fordulóban a lengyel HK 58 Sanok csapatát fogadta a batyi gárda, s kőkemény mérkőzésen (kilenc-kilenc kiállítás volt mindkét oldalon) végül 6:3 arányban győzött a HKM együttese. A mérkőzés végén halmozódtak az izgalmak, 5:3-as hazai vezetésnél a vendégek a kapusukat is lehozták a jégről, de ez sem segített, a hazai Zorvan biztosította be a hazaiak győzelmét, amelynek 500 néző örült.

IMG_20190105_195007.jpg

Az utolsó fordulóban a rimaszombatiak Gölnicbányára látogattak, s legalább egy pontot kellett szerezniük ahhoz, hogy az alapszakaszt megnyerjék. Ez végül sikerült is, bár az első harmad nem kezdődött túl jól Ján Podkonický legénységének, a szintén az elsőségre hajó hazaiak ugyanis az első harmadban 2:0 arányú vezetésre tettek szert. De a batyiak előbb Moroz találatával, majd Vilkinszkij büntetőjével kiegyenlítették az állást, s a rendes játékidő 2:2-re végződött, így eldőlt, hogy a ráadástól függetlenül a HKM nyeri az alapszakaszt. Ai az alapszakaszt. A. percben a hazaiak játékosa, Sokokan ugyan betalált Marcinek hálójába, de a rimaszombatiak egy pontja alapszakasz-elsőséget ért. A HKM legjobb játékosa az alapszakaszban 31 ponttal Artem Dmitrijev lett.

i_5405838.jpg

A rájátszásban a rimaszombatiak a tőketerebesi HK 2016 csapatával találkoznak, az első mérkőzésre idehaza kerül sor január 12-én, szombaton 17.00 órától a Téli stadionban. A második mérkőzést Tőketerebesen rendezik január 19-én, s amennyiben a két mérkőzés után a sorozat állása 1:1-re alakul, akkor a mindent eldöntő harmadik mérkőzésre ismét Rimaszombatban kerül sor január 20-án, vasárnap 17.00 órától.      

Fotó: Szőke Denisz

 


 
 

ma 2019.06.16 van

ma Blanka, Bianka névnapja van

webygroup
Slovenská verzia
English version
FőoldalFőoldal